Thinkers360
Interested in getting your own thought leader profile? Get Started Today.

Truls Berg

Managing partner at Digital Insight AS

Oslo, Norway

I'm a serial entrepreneur, investor and open innovation evangelist. with 12 startups (total of 1200 employees) and two published books about digitalization and where we're heading.

As the founder and Executive Chairman of Open Innovation Lab of Norway I'm mentoring 42 of Norway’s leading corporations to become world class innovators. I'm also the Chairman of NorBAN (Norwegian Business Angel Network). I'm also a regular key note speaker and a columnist in Computerworld.

I'm a strong believer in the too often hidden value of Inspiration, Innovation and Insight with diverse experience from Norwegian and global corporations.

I founded Component Software Group in 1997 (now bought up by CGI) and grew that to 180 employees. Also co-founded Comperio, Integrate, Divine Nordic, Inspirator and Movation and served as the chairman of the Norwegian Computer Association from 2001 – 2003. In 2002 I was voted Norwegian Leader of the Year.

Available For: Influencing, Speaking
Travels From: Oslo
Speaking Topics: Collaborative innovation, Nordic way of innovating, Emerging Technology

Truls Berg Points
Academic 0
Author 207
Influencer 83
Speaker 17
Entrepreneur 80
Total 387

Points based upon Thinkers360 patent-pending algorithm.

Thought Leader Profile

Portfolio Mix

Company Information

Company Type: Company

Areas of Expertise

Business Continuity 30.21
Business Strategy 35.12
COVID19 30.58
Digital Transformation 31.43
Emerging Technology 34.37
Entrepreneurship 36.55
Innovation 39.17
Management 31.02
Open Innovation 41.05
Startups 44.61
Change Management 32.40
Design Thinking 30.10
HR 30.04
AI 30.01
Social 30.13
Analytics 30.08
SportsTech 30.27

Industry Experience

High Tech & Electronics
Media
Professional Services

Publications

27 Article/Blogs
Norges 25 mest innovative virksomheter er nok en gang kåret!
INNOMAG
March 18, 2022
InnoMag presenterer for sjuende gang listen over de norske virksomhetene som er flinkest i klassen på innovasjonsområdet. I en periode der Covid-19 pandemien skapte utfordringer for både små og store virksomheter også her til lands står endringsevne og økt innovasjonskraft igjen som et fellestrekk for de som klarte seg best.

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation, Entrepreneurship

Amateurs in the room, in political rotating rooms and a little about generosity
INNOMAG
September 17, 2021
The election has been decided, but no one still knows what and who they have chosen, except that it will now be the turn of ordinary people. It's been so long since we went to school that we learned to celebrate the small differences that made us all unique, but the new government is supposed to contribute to smaller differences and then they have enough to deal with. We are possibly mothers alone. to see the irony in the fact that it is Ris resident, multimillionaire and former Conservative member Jonas Gahr Støre who will be at the forefront of this crusade against everyone who does not feel like ordinary people, but it is probably going well.

See publication

Tags: Innovation, Startups

Om Mexico, milliardærmobbing og modige innovatører
INNOMAG
September 10, 2021
Vi har slett ikke noe i mot å færra til Mexico, slik Lynni Trekrem synger i sin fyrrige sang om pepperets hjemland, men i disse valgtider trengs alle stemmer så vi blir her hjemme for å kommentere en uke med mange nyheter med tre fellestrekk. Det handler om milliardærer, det handler om penger og det handler om tøffe innovative valg!

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation

Kongsberg Innovasjon klinker til med “deeptech” fond
INNOMAG
September 09, 2021
– Vårt mål var å hente inn mellom 30 og 50 millioner kroner. Interessen har vært såpass stor, så vi har nå besluttet at vi er åpne for å hente inn opptil 100 millioner kroner. Vi er svært tilfredse med at vi har fått med oss så mange solide investorer hittil og at vi allerede nå har hentet inn nærmere 50 millioner kroner, sier Svein-Olav Torø, daglig leder i Kongsberg Innovasjon.

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation, Startups

Sterke vinder, en svensk 39 års voyage og sure velgere
INNOMAG
September 03, 2021
Den ene vinden som blåser er av politisk karakter; i TV 2’s måling denne uken klatrer Høyre opp til 21,5 prosent. Samtidig er både Venstre og KrF igjen over sperregrensen. Det betyr at det rødgrønne alternativet er i ferd med å fremstå som det egentlige kaosalternativet fordi Jonas vil bli avhengig av å danse med venstreradikale sosialister som slett ikke vil samarbeide. Den blå vinden skyldes sikkert også at argumentet om at vi vet hva vi har, men ikke hva vi får begynner å synke inn hos stadig flere. En rødgrønn regjering som lefler med tanken om å melde Norge ut av EU, som kaller gründere profitører og som ønsker å skru av oljekranene over natten, innebærer mer enn nok usikkerhet til å få fornuftige nordmenn til å tenke seg godt om. Norge er uansett i den heldige situasjon at vi vil få en statsminister vi kan være stolt av, – både Jonas Gahr Støre og Erna Solberg er kompetente, kunnskapsrike og kloke statsministerkandidater.

See publication

Tags: Innovation

She is looking for new heads for one of Norway's roughest innovation environments
INNOMAG
August 31, 2021

Both innovation and the analysis environment at the Tax Administration are growing, and they will begin in the autumn by posting more positions for you who want to help create new and better solutions for users.

See publication

Tags: Analytics, Digital Transformation, Innovation

Om valg, Warholm og vaksinepass
INNOMAG
August 06, 2021
I USA skjer det jo mye rart, og denne uken gikk rikmannsdatteren Paris Hilton ut og annonserte at hun skal gifte seg, bli mor og starte et Netflix matprogram. Programmet skal hete “Cooking with Paris“. Vi minner om at dette er samme damen som ble berømt i et av USA’s mange reality program for aldri å ha handlet mat selv, slikt gjorde jo tjenerne. Hun står for oss som en representant for de mange nye kjendisene som ikke har gjort annet enn å komme med dumme uttalelser på TV.

See publication

Tags: Open Innovation, Startups

Om ståpåvilje, sommer-OL og Snøkrash
INNOMAG
July 29, 2021
Mange norske og internasjonale øyne hviler nok på Tokyo og sommer-OL denne uken. Disse lekene, som mer enn 80% av japanerne egentlig ønsket å kansellere, foregår uten tilskuere og motstanden har gjort det mer krevende å være utøver og mindre fristende å være sponsor. Likevel fungerer det meste overraskende godt, selv om tomme tribuner minner oss alle om pandemiens globale tilstedeværelse.

See publication

Tags: Innovation, Social, Startups

Om late dager, lat ungdom og latte i strandkanten
INNOMAG
July 16, 2021
Late julidager i et vær som meteorologene tydeligvis har kjørt copy-paste på frister til både uteliv og bading. Temperaturene sørger sammen med vaksinestyret for at det kun er de aller ivrigste som savner middelhavs-strendene. For alle oss som ser etter trender tyder utviklingen på at vi får både varmere og våtere somre her i nord. Og det gjelder ikke bare Oslogryta, visstnok har både Værnes og Bergen målt den gjennomsnittlig varmeste første halvdel av sommeren (1.juni – 14.juli) noensinne siden målingene startet. Timingen for årets sommer special er med andre ord perfekt.

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation, Startups, Entrepreneurship

Juryen som velger Norges 25 mest innovative styrkes!
INNOMAG
July 02, 2021
Jakten på Norges 25 mest innovative virksomheter i 2021 er i gang, – og nå slippes nyheten om at Venstre’s erfarne nestleder og næringslivets kanskje fremste forkjemper på Tinget, Terje Breivik forsterker årets allerede erfarne jury.

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation, Startups

Om kriser, kollisjoner og kreative kombinasjoner!
INNOMAG
June 25, 2021
Mens vi i Norge feiret Sant Hans onsdag har søta storebror Sverige spart kruttet til i dag, og hos våre naboer i øst er midtsommeraften offisiell fridag og en av årets desidert største festhelger.

See publication

Tags: Innovation, Startups

Om stive smil, sportmanship som varmer og svinedyr svipptur
INNOMAG
June 18, 2021
Det er selvsagt mulig at resten av verden vil gråte en skvett dersom vi nordmenn beslutter å bli hjemme, men sikre er vi ikke. Boikott trusselen ville selvsagt veid tyngre om vi klarte å kvalifisere oss, – og med stigende stjerner som Haaland, Sørloth og Thorstvedt er det fortsatt håp i hengende snøre. Det er i allefall åpenbart at kroker som tidlig krøkes går sine fedre en høy gang.

See publication

Tags: Open Innovation, Startups, SportsTech

En overlevelsesguide til digital innsikt
Computer World
June 14, 2021
Truls Berg er kjent for mange i den norske it-bransjen, både som tidligere konsernsjef i Component Software (nå CGI) og som en frittalende talsperson i og for den norske it-sektoren (blant annet som styreleder i Dataforeningen i perioden 2002-2004 og senere leder i It-politisk råd). Nå om dagen er han leder i Open Innovation Lab of Norway og leder også Standard Norges komite for Innovasjonsledelse, i tillegg til å inneha en rekke styreverv.

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation, Entrepreneurship

Norges beste Studentbedrift er kåret!
INNOMAG
June 11, 2021
Hjárni SB fra NTNU Ålesund vant denne uken prisen som landets beste studentbedrift under NM Studentbedrift 2021 i regi av Ungt Entreprenørskap. Bedriften vant også «Beste HR» og «Beste sosiale entreprenør», og i tillegg fikk de hederlig omtale når det gjaldt flere andre priser. Det kan derfor trygt slås fast at årets vinner er et trekløver fra NTNU Ålesund og det handler om lær.

See publication

Tags: Innovation, HR, Entrepreneurship

Om regattasyn, ressursplaner og roboter som spiller fotball
INNOMAG
June 11, 2021
I dag legger over 270 seilbåter ut på det som før Covid-19 var en av verdens største regattaer. Oslofjorden fylles av seilbåter med sine fargerike seil med baugen pekende sydover. Færderseilasen er et vakkert skue. Det er likevel 2 andre begivenheter som stikker av med oppmerksomheten denne uken…

See publication

Tags: AI, Innovation

Om skippertak, svenskevitsen som ble enhjørning og smarte SMB grep
INNOMAG
June 04, 2021
Ukens store happening for mange endringsagenter var nok Innovasjon Norges konferanse «Innovasjonstalen 2021» hvor den statlige aktøren slo på stortromma og feiret seg selv og norsk innovasjonsevne. I år hadde de inntatt toppetasjen i det nye Munch museet og klinket til med et digitalt PR-show av høy klasse. Showet ble kyndig ledet av TV2’s Desta Marie Beeder og tidligere NRK journalist, nå Innovasjon Norge medarbeider, Arne Vatnøy.

See publication

Tags: Innovation, Business Strategy

SAP flytter til Entras nybygg
INNOMAG
May 28, 2021
På Tullin skapes det nå et levende kvartal, som vil revitalisere og aktivisere området med en spennende miks av kontorleietakere, studenter og et rikt utvalg av serverings- og bespisningstilbud. Entras mål er å legge til rette for en mangfoldig bydel med variert arkitektur og en god blanding av nybygg og bevaring av eldre bygningsmasse. Universitetsgata 7-9 er et nybygg som skal stå ferdig mot slutten av året, og er en viktig brikke i revitaliseringen av Tullin. SAP Norge leier hele 10. etasje, og utleiegraden for eiendommen er nå oppe i 93 prosent.

See publication

Tags: Design Thinking, Innovation

Om gule kort, grønne rom og “hvite” løgner
INNOMAG
May 28, 2021
Ukens støttepasning stod Tina Bru for, da hun twitret om at Oslo politikeren med det store smilet, Lan Marie Berg må få slippe alle de hatske meldingene i kommentarfeltet. Raust gjort og åpenbart på høy tid! Nett-trollene bør dras frem i lyset og som troll flest tror vi vil de tåle både søkelys og dagslys ganske dårlig. Samtidig må det være lov å si seg uenig med våre politikere, og når blide Lan Marie også sitter med ansvaret for at Oslos nye reservevannløsning vil bli over 5 milliarder dyrere enn tidligere anslått bør Oslo beboerne stille seg spørsmålet om hva som skjer. Vi snakker tross alt om den største budsjettsprekken i noen norsk kommune noensinne. Likevel, åpenbart ikke stor nok til at Lan Marie legger bort smilet.

See publication

Tags: Innovation

Om Ensjø, enfold og englevinger
INNOMAG
May 21, 2021
17. mai var så vidt over da NRK’s styreleder Birger Magnus, Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen, kulturminister Abid Raja og byrådsleder Raymond Johansen stilte opp i Ensjøveien 7 for å fortelle om at NRK’s nye hovedkontor blir på Ensjø. Tomtekjøpet kostet statskanalen 800 millioner, men siden salget av Marienlyst innbrakte over 3,75 milliarder har NRK litt igjen å feire for.

See publication

Tags: Digital Transformation, Innovation

Om himmelfart, ekte helter og høydeskrekk
INNOMAG
May 14, 2021
Med fokus på himmelfart er det umulig å komme utenom Elon Musk. Dette multikulturelle oppkommet av gode ideer som ikke bare tør twitre høyt, men som i motsetning til ledere flest rent faktisk også gjennomfører. Denne uken fikk 49- åringen æren av å være vertskap for det amerikanske komedieprogrammet Saturday Night Live (SNL for alle innvidde). Live på TV innrømmet det sørafrikansk/kanadiskamerikanske geniet at han har Asperger syndrom. En tilstand som hjelper på fokus, men som også gjør at man ofte trenger litt ekstra tid for å få med seg egen effekt på andre, – litt slik autisme også kan arte seg. Det var kanskje årsaken til at entreprenøren, innovasjonshelten og endringsagenten med over 56 millioner følgere på Twitter benyttet anledningen til å servere følgende unnskyldning.

See publication

Tags: Innovation, Startups

Iselin gjør endringer i virkemiddelapparatet – satser grønt og nord
INNOMAG
May 14, 2021
Iselin gjør endringer i virkemiddelapparatet – satser grønt og nord

See publication

Tags: Open Innovation, Entrepreneurship

Kunsten å lykkes med merkevarebygging
INNOMAG
May 10, 2021
Hadde vi holdt til i Silicon Valley ville vi nok tatt turen til IDEO og tatt en prat med David Kelley og hans bror Tom, to av klodens ledende eksperter på innovasjon, design og kreativitet, men siden vi sitter et steinkast fra Oslo Rådhus blir det mer nærliggende å kontakte Norges svar på brødreparet. Vi går derfor gjennom slottsparken og ender på kontoret til Monna Nordhagen, Norges etter vår oppfatning beste merkvare-ekspert. Neida, vi tenker ikke på salige Ibsen, men på magien rundt merkevarebygging som gjør at det blir mulig å vinne markedsandeler og berømmelse.

See publication

Tags: Digital Transformation, Open Innovation, Entrepreneurship

Must resort to e-commerce to survive
Computer World
April 16, 2021
The corona pandemic has led to a change in focus for Nordic small business owners.

See publication

Tags: Digital Transformation, Open Innovation, Business Strategy

Digital innsats mot korona
Computer World
March 12, 2021
WHEN NORWAY CLOSED: Steffen Sutorius, director of the Norwegian Digitization Directorate, talks about ups and downs in the past year. (Photo: Digitalisation Directorate)

See publication

Tags: Innovation, Business Continuity, COVID19

Norges 25 mest innovative virksomheter
Computer World
August 28, 2020
Blant årets mest innovative finner vi både globale Jotun, lille Highsoft fra Vik i Sogn og nykommeren Stormberg, men årets vinner er, tro det eller ei, Norges største bank, DNB. Det skjer i bankens 190 år, og i det første året etter at Kjerstin Braathen tok over etter Rune Bjerke som toppleder. Prisen er et resultat av en innovativ teknologi og digitaliseringsreise, der åpen innovasjon og digitale verdikjeder er satt i høysetet. Vipps har blitt en suksess, men selskapet jobber også med en rekke andre initiativ for å møte fremtiden. Ikke minst er Blockchain og neste års innføring av både PSD2 og GDPR innovative utfordringer som banken er godt i gang med.

See publication

Tags: Innovation

Norges 25 mest innovative virksomheter
Computer World
August 18, 2020
Blant årets mest innovative finner vi både globale Jotun, lille Highsoft fra Vik i Sogn og nykommeren Stormberg, men årets vinner er, tro det eller ei, Norges største bank, DNB. Det skjer i bankens 190 år, og i det første året etter at Kjerstin Braathen tok over etter Rune Bjerke som toppleder. Prisen er et resultat av en innovativ teknologi og digitaliseringsreise, der åpen innovasjon og digitale verdikjeder er satt i høysetet. Vipps har blitt en suksess, men selskapet jobber også med en rekke andre initiativ for å møte fremtiden. Ikke minst er Blockchain og neste års innføring av både PSD2 og GDPR innovative utfordringer som banken er godt i gang med.

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation, Startups

Om torpedoer, EXIT’er, investeringer og Nobel priser!
iNNOMAG
October 10, 2019
EXIT har lite å fare med, det har dessverre blitt en spinkelt konstruert fiksjon som ødelegger for mange hardt arbeidende finansfolk. Det festes mindre og investeres mer enn NRK har fått med seg!

See publication

Tags: Digital Transformation, Emerging Technology, Innovation

3 Books
The hunt for digital Insight and increased innovation impact
Hegnar Media
August 01, 2021
9 out of 10 companies are nowhere near realizing their potential - this is Norway's biggest challenge on the journey towards a digital future!

Digital insight and increased innovation power are in demand like never before, but what does this mean for you and me - and for generation Y, like everyone else -ready in 2025 make up over 75% of the workforce?

The world is changing at an express pace, yesterday's truths do not apply anymore. Before we invested in time to save money, now we invest money to save time. There are therefore great opportunities in creating innovative products and services that are time-saving, cost-reducing and value-creating. The future is digital and network-based, and insight into what happens, and not least why it happens, has never been more important. The book also addresses three enduring myths that should be killed, five mega-trends that govern most of what happens in the kingdom and seven shifts few of us have taken over. As if this is not enough, the author urges us all to make three national lifts before that too late: His claim is that Norway desperately needs an inspiration boost, a innovation boost and an insight boost.

We are traveling towards a time where the digital and the green shift will melt together. Along the way, our self-insight will develop, the value systems change and society change. Your success will be a result of your ability to exploit the potential of increased digital insight - and innovative power.

The search for digital insight and increased innovative power is a survival guide for Norwegian change agents who have realized that new times require new measures.

See publication

Tags: Change Management, Innovation, Startups

Halvveis til fremtiden - 5 megatrender som endrer Norge og resten av verden
ISBN 978-90-820766-6-0
September 04, 2019

See publication

Tags: Digital Transformation, Emerging Technology, Business Strategy

"Informasjonshavet : en overlevelsesguide for morgendagens verdiskapere"
IDG Books Norge
June 24, 2008
I løpet av de siste 50 årene er det skapt et stort digitalt informasjonshav. Alt tyder på at denne bølgen vil bli enda større og innebære enorme muligheter – og også betydelige utfordringer. De neste fem årene har blitt spådd å bli avgjørende og turbulente. Denne boken gir nyttig bakgrunn og oversikt over disse utfordringene. I tillegg pekes det på konkrete informasjonsveivalg som norske virksomheter må gjøre. Det legges spesielt vekt på at de virksomhetene som lærer seg å utnytte smarte informasjonsdrevne løsninger vil være fremtidens vinnere. Truls Berg er en av Norges mest kjente IT-profiler, mens Inger-Mette Gustavsen er seniorforsker i Det Norske Veritas.

See publication

Tags: Innovation, Startups

4 Founders
Open Innovation Lab of Norway
Open Innovation Lab
April 01, 2016
Open Innovation Lab of Norway (OIL) is unique innovation program where Norway's leading corporations have joined forces with some of the leading universities and innovation experts of the world.OIL is ultimately about preparing for the future and making sure that the participants and our partners become world leaders in the fine art of open innovation.

See publication

Tags: Digital Transformation, Open Innovation, Business Strategy

Inspirator As
Inspirator As
January 02, 2008
Inspirator is Norway's leading arena for Inspiration for changemakers, publishing InnoMag, Norway's innovation magazine to more than 25 000 members. In addition, Inspirator is the organizer behind 3 of Norway's largest innovation conferences; FUTURE INSIGHT, INNOVASJONSDAGEN and CHANGEMAKERS. Inspirator also organizes monthly informal SUPERTORSDAG get together evenings.

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation, Business Strategy

Innovate AS
Innovate AS
January 05, 2006
INNOVATE is helping Norwegian corporations become more innovative and focus on helping chagemakers develop skills and tools that help them succeed.

See publication

Tags: Innovation, Management, Entrepreneurship, Business Strategy

Digital Insight AS
Digital Insight AS
January 02, 2006
Digital Insight is an early phase investment company where I get the chance to combine my main passions in life;
1) Helping promising entrepreneours innovate in order to succeed
2) inspiring changemakers to improve the world in which we all live.

See publication

Tags: Digital Transformation, Innovation, Open Innovation, Entrepreneurship

1 Keynote
The startup innovation ecosystems of Oslo and future development!
BI Norwegian Business School
June 11, 2019

See publication

Tags: Emerging Technology, Entrepreneurship, Open Innovation

4 Media Interviews
Vil standardisere innovasjon med eget ISO-dokument
Finansavisen
April 09, 2021
Standard Norge og standardiseringsorganisasjonen ISO lanserer en egen standard for innovasjon. Ikke bare enda en møtegenerator, bedyrer komitéleder Truls Berg.

See publication

Tags: Emerging Technology, Entrepreneurship, Open Innovation

Innovasjonsløftet vi alle trenger
Finansavisen
April 09, 2021
Virksomheter med ledere som setter seg inn i ISO 56002 kan innovere mer effektivt og oppnå langt bedre resultater, skriver Truls Berg og Jacob Mehus.

See publication

Tags: Emerging Technology, Entrepreneurship, Open Innovation

Podcast: Fra Sybase til Open Innovation Lab
Computer World
July 05, 2019
Dagens gjest er Truls Berg som er IT-gründer, redaktør, forfatter og foredragsholder. I denne episoden er vi innom ukens gründer, megatrender og norsk IT-historie.

See publication

Tags: Digital Transformation, Innovation, Entrepreneurship

Podcast: From Sybase to Open Innovation Lab
Computer World
July 05, 2019
Today's guest is Truls Berg who is an IT founder, editor, author and speaker. In this episode, we visit the week's entrepreneurs, megatrends and Norwegian IT history.

See publication

Tags: Innovation, Open Innovation, Entrepreneurship

1 Panel
Celebrating the Future (7 of 7) - Truls Berg, Innovation Forum Norway
PfChange Org
August 07, 2013
The event "Celebrating the Future" was organized by Partnership for Change in co-operation with Living Bridges Planet and Mother Courage. It took place in Oslo August 5th 2013 and was a great success. We had more than 50 attendees showing up and more than 200 people viewing our live stream from all over the world.

See publication

Tags: Emerging Technology, Entrepreneurship, Open Innovation

2 Speaking Engagements
The Global Scaling Academy Launch Event with Truls Berg and Chris Yeh
Blitzscaling Academy
November 02, 2020
What do established companies need to learn from founders and investors?

See publication

Tags: Emerging Technology, Entrepreneurship, Open Innovation

Truls Berg – Norsk seriegrunder
Gry Sinding
June 23, 2016
Interview on the Grunder kanalen with Gry Sinding who helps new founders make money on the internet.

See publication

Tags: Emerging Technology, Entrepreneurship, Open Innovation

Blog

Opportunities

1 Speaker
The fine art of building Innovation Success

Location: Oslo, Norway and Virtual    Date Available: June 30th, 2021     Fees: 2500

Submission Date: May 21st, 2021     Service Type: Service Offered

Companies with leaders who measure innovation activities can innovate more efficiently and achieve far better results. A good innovation management system includes both relevant goals, a strategy that is clearly communicated and available resources we can draw on to achieve the intended results.

Such a system lays the foundation for:

• increased growth and competitiveness
• reduced costs & increased resource efficiency
• improved sustainability and faster renewal of the current product portfolio
• improved reputation and appreciation
• increased ability to handle the VUCA challenges
• increased ability to attract talent, customers, partners and new capital
• simplified compliance with important regulations and other requirements.

A good innovation management system with good measurement parameters therefore contributes to increasing the power of innovation - and will give you and your colleagues a real innovation boost.
We will therefore take a closer look at 15 tools and methods that the members of the Open Innovation Lab of Norway have selected as the best.

Drastically improving innovation results is NOT reserved for the lucky few. The effect can be taken out of you and your business, yes, by everyone who participates and takes the necessary steps.

Respond to this opportunity

Contact Truls Berg

Book Truls Berg for Speaking

Book a Meeting

Media Kit

Share Profile

Contact Info

  Profile

Truls Berg