Thinkers360
Interested in getting your own thought leader profile? Get Started Today.

Vaso Vardaki

Larnaca, Cyprus

Vaso Vardaki is a dynamic speaker, coach, mentor, author, and trainer with a proven track record stretching across nearly two decades. Beyond her speaking engagements, as a leadership and team coach, Vaso specializes in designing and implementing customized team development programs that maximize performance and engagement in organizations. With extensive experience in corporate environments and collaborations with major brands and multinational companies, Vaso brings a wealth of knowledge to the table regarding Leadership & Teamwork.

Known for her practical approach and inspirational delivery, what makes Vaso's speeches unique is her ability to connect with the people in the room and leave her audience empowered and inspired with practical steps they can immediately implement.

Vaso is also an accomplished author and respected thought leader. She frequently contributes her insights and knowledge to blogs and articles in respected media outlets. In every interaction, Vaso Vardaki embodies performance and professionalism, consistently delivering outcomes that inspire and motivate her audience to reach new awareness levels.

Vaso Vardaki Points
Academic 2
Author 66
Influencer 36
Speaker 24
Entrepreneur 0
Total 128

Points based upon Thinkers360 patent-pending algorithm.

Thought Leader Profile

Portfolio Mix

Company Information

Areas of Expertise

Coaching 39.66
Leadership 31.50
Health and Wellness 30.16

Industry Experience

Healthcare
Manufacturing
Professional Services
Retail

Publications

2 Academic Courses
Γινε ο κυρίαρχος του Χρόνου σου
Vasovardaki.com
February 16, 2022
Μια ολιστική προσέγγιση που αλλάζει τα δεδομένα για την διαχείριση του Χρόνου.
Ένα online course 5 ενοτήτων που δίνει πρακτική αξιολόγηση και πρακτικά βήματα για την διαχείριση των προτεραιοτήτων, της ενέργειας και του χρόνου μας.

See publication

Tags: Health and Wellness, Leadership

3 Weeks Personal Growth Plan
Vasovardaki.com
December 31, 1969
Αλλάζοντας τις συνήθειες μας αλλάζουμε τελικά και τη ζωή μας. Αυτό το πλάνο 3 εβδομάδων αποτελείται από 18 πρακτικά βήματα που θα λειτουργήσουν ως αρχή για την προσωπική μας ανάπτυξη.

See publication

Tags: Health and Wellness, Leadership

6 Article/Blogs
Πώς να δίνω Feedback ώστε να με ακούν – 7 Συχνά λάθη που κάνουμε όταν δίνουμε ανατροφοδότηση
Vasovardaki.com
January 05, 2024
Το να δίνει κανείς αποτελεσματικό feedback είναι μια τέχνη, και σαν κάθε τέχνη, χρειάζεται εξάσκηση και κατανόηση. Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε μερικές από τις πιο συχνές παγίδες στις οποίες πέφτουμε όταν δίνουμε ανατροφοδότηση και πώς να τις αποφύγουμε.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

Tοξική Φιλανθρωπία – Τι είναι και πώς να την αποφύγεις
Vasovardaki.com
January 05, 2024
Πώς οι καλοπροαίρετες πράξεις βοήθειας, μπορούν να δημιουργήσουν εξάρτηση και να εμποδίσουν τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη για άτομα ή ομάδες ατόμων. Ενώ πρόθεση πίσω από τη φιλανθρωπία είναι να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη, προωθώντας θετικές αλλαγές στην κοινωνία και τους γύρω μας, ωστόσο, είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε την έννοια της τοξικής φιλανθρωπίας και να την αποφύγουμε αν δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχουν οι γύρω μας.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

Τα 40... και 20 μαθήματα
Τα 40… και 20 μαθήματα
February 09, 2023
Και να που «ήταν ανάγκη να συμβεί και σε εμένα» τελικά. Ποτέ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου 40.Τι θα ‘έπρεπε’ να έχει πετύχει άραγε κανείς στα 40 του; Που θα ‘πρέπει’ να έχει φτάσει; Τι γνώσεις, εμπειρίες, εφόδια έχει να προσφέρει; Παιδιά, σκυλιά καριέρα;»Ένα καλό με τα 40 είναι ότι μπορείς να κάνεις και να είσαι αυτό που θέλεις χωρίς να νοιάζεσαι για το τι θα πουν οι άλλοι. Μέσα από αυτό το άρθρο θα βρεις τα δικά μου 20 πιο σημαντικά μαθήματα στα 40 μου χρόνια.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

Μαθήματα ηγεσίας από ένα χειρουργείο
Vasovardaki.com
April 11, 2022
Πάντα λέω ότι η ηγεσία είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει από μέσα και ότι δεν αποτελεί μόνο έναν ρόλο ή εταιρικά καθήκοντα. Η ηγεσία είναι τρόπος ζωής, νοοτροπία και συμπεριφορά. Μπορεί κανείς να είναι και να λειτουργεί ως ηγέτης ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχει στον οργανισμό ή το ρόλο του. Σε αυτό το άρθρο θα σου διηγηθώ μια πρόσφατη ιστορία που έζησα και αξίζει να μοιραστώ μαζί σου...

See publication

Tags: Coaching, Leadership

8 Βήματα για φιλοξενήσεις μια αποτελεσματική και παραγωγική συνάντηση
Vasovardaki.com
February 15, 2022
Όλοι έχουμε βρεθεί σε συναντήσεις που ίσως να λέχθηκαν όμορφα πράγματα και ιδέες αλλά φεύγοντας από τη συνάντηση δεν γνωρίζουμε ποιος θα προχωρήσει με τι και μέχρι πότε και τελικά συναντιόμαστε την επόμενη φορά μόνο και μόνο για να διαπιστώσουμε ότι δεν έχουμε προχωρήσει από την προηγούμενη φορά. Σε αυτό το άρθρο θα βρεις 8 βήματα για φιλοξενήσεις μια αποτελεσματική και παραγωγική συνάντηση.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

7 μυστικά που ΔΕΝ πρέπει να αγνοήσεις αν θέλεις να έχεις μια πετυχημένη ομάδα
Vasovardaki.com
August 30, 2021
Aμέτρητες εταιρίες με πολύ καλά προϊόντα και υπηρεσίες καταλήγουν στον πάτο. Τι είναι αυτό που οδηγεί ικανούς ανθρώπους να αποτυγχάνουν στο στήσιμο της ομάδας τους; Διάβασε τα 7 μυστικά που δεν πρέπει να αγνοήσεις αν έχεις τη δική σου ομάδα.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

1 Book
Θάρρος ή Αλήθεια; Εσύ τι επιλέγεις να φέρεις στη ζωή σου
iWrite Publishers
April 01, 2022
Εσύ ποιός είσαι όταν γύρω σου γίνεται χαμός; Ποιός γίνεσαι, όταν αναγκάζεσαι να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου και να αντιμετωπίσεις μια κρίση στη ζωή σου; Ποιός είσαι και πώς επιλέγεις να λειτουργείς, όταν φοβάσαι για κάτι; Η ανασφάλεια και ο φόβος δεν είναι παρά τα σενάρια που φτιάχνει το μυαλό μας για το μέλλον που δεν έχει γίνει έρθει ακόμα.

Όλοι, λίγο ή πολύ, κατά καιρούς, πέφτουμε στην παγίδα του «δάσκαλε που δίδασκες». Και ενώ μπορούμε να βοηθήσουμε όλους τους άλλους, αφήνουμε στην άκρη τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πως θα ήταν να έχεις κάποιον δίπλα σου να σε υποστηρίζει σε κάθε σου βήμα και να σε βοηθά να πετυχαίνεις τους στόχους σου; Πως θα ήταν αν ο ίδιος σου ο εαυτός σε βοηθούσε κάθε φορά αντί να σου βάζει τρικλοποδιές και να σε κρατά πίσω;

See publication

Tags: Coaching, Leadership

2 Media Interviews
Η Κύπρια coach, που παράτησε μια πετυχημένη καριέρα για να αλλάξει τη ζωή της
REPORTER
October 10, 2020
Βρήκε το θάρρος να δει την αλήθεια κατάματα, και να αλλάξει τον τρόπο ζωής της. Άφησε πίσω της μία επιτυχημένη πορεία χρόνων στις πωλήσεις και τόλμησε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, μέσα από το coaching. Η Business coach Βάσω Βαρδάκη, μίλησε στον REPORTER, με πολύ όμορφη ενέργεια για όλα όσα θελήσαμε να μάθουμε.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

Βάσω Βαρδάκη: Η κορυφαία Κύπρια Life Coach απαντά σε όλα όσα θα ήθελες να την ρωτήσεις
HELLO Cyprus
September 09, 2020
Συνέντεξη με την Coach Βάσω Βαρδάκη.
Τι μπορεί να σο προσφέρει η συνεργασία με έναν επαγγελματία Coach?
Από τον Κώστα Καρνάκη για το HELLO Cyprus

See publication

Tags: Coaching, Leadership

1 Miscellaneous
Θάρρος ή Αλήθεια - Παρουσίαση Βιβλίου & Συγγραφέα
VANTAGE
June 15, 2022

See publication

Tags: Coaching, Leadership

4 Speaking Engagements
Οι διαφορετικοί ρόλοι της γυναίκας στην συγχρονη κοινωνία
ΔΗΠΑ
March 14, 2024
Υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΔΗΠΑ-Συνεργασία, ήταν αφιερωμένη η βραδιά με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαρτίου στον κατάμεστο Πολυχώρο ΡΟΕΣ στο Στρόβολο. Μεταξύ των ομιλητών η Βάσω Βαρδάκη που μίλησε για τα διαφορετικά "καπέλα" που καλείται να βάλει η σύγχρονη γυναίκα και την αξία των ορίων στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

Βάσω Βαρδάκη: Ενισχύοντας την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθηση μου I Zulucast Talk S2 E66
Zulucast Talk
November 18, 2021
Το Zulucast Talk είναι ένα εβδοµαδιαίο Podcast µε παρουσιαστή τον Ζανέττο Λουκά. Καλεσμένη σε αυτό το επεισόδιο η Βάσω Βαρδάκη με την οποία μιλάμε για θέματα αυτογνωσίας και αυτοπεποίθησης.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

The Fridays Show - Βάσω Βαρδάκη - Επεισόδιο 6
Netcast Zone
July 30, 2021
H Bάσω Βαρδάκη είναι coach, μέντορας, συγγραφέας και εκπαιδεύτρια. Σε ένα κόσμο που η κοινωνία και ο περίγυρος μας βάζει εμπόδια και θεωρητικές δυσκολίες, εμείς πρέπει να κλείνουμε τα αυτιά και να προχωράμε. Παρέα με την Ιωάννα Λαμπροπούλου μιλάνε για όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω και τις δυνατότητες που έχουμε και δεν γνωρίζουμε.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

Γνωρίζοντας το Coaching | Βάσω Βαρδάκη | Forward Thinking | E29
ListenBlitz
March 28, 2021
Σε αυτο το επεισοδιο συζητάμε με την Βάσω ένα άνθρωπο που έχει κανει την ανάγκη να στηρίζει συνανθρώπους της τρ'οπο ζωής. Ποιος είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να σε κρατήσει πίσω;Τι είναι ο στη πραγματικότητα ο χρόνος; Πως όλα τα πράγματα στη ζωή μας έχουν το λόγο τους που γίνονται και πως μπορεί το coaching να μας υποστηρίξει να πετύχουμε αλλαγή στη ζωή και την εταιρία μας αυτα και άλλα πολλά στο επεισοδιο 29

See publication

Tags: Coaching, Leadership

1 Training
Το κλειδί για κάθε αποτέλεσμα
Vaso Vardaki You tube Channel
November 02, 2022
Το βίντεο είναι απόσπασμα από την εκδήλωση της Business Professional Women, που διενεργήθηκε στην Λάρνακα (Κύπρος) στις 02/11/2022.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

3 Videos
Stop trying to make problems smaller... Grow & Develop and they will look easier.
You tube Channel
January 31, 2024
What is it that gets in the way for you to solve that problem now?
What skill would help you move to the other side faster?
You don't overcome challenges by making them smaller; you do overcome challenges though by making yourself bigger.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

All Change is good after all
You tube Channel
November 30, 2023
Embracing change and being adaptable are valuable traits, as they can help individuals and organizations navigate evolving circumstances.
Change challenges individuals to develop new skills, adapt to new environments, and broaden their perspectives.
Don't be afraid to change! Change your life and business first before they change you!

See publication

Tags: Coaching, Leadership

People Always make the best choices at any given time
You tube Channel
November 29, 2023
That's a special reminder, that helped me in the past and continues to help me whenever I need to.
I hope it also helps you. That is the principle that
"People always make the best choice at any given time based on their knowledge, experience and level of awareness"
That principle helps me bring into my conversations:
Empathy and Understanding
Non Judgment approach
Positive Outlook
Enhanced Communication and
Personal Growth
Comparing our present selves , (with the knowledge and experiences we have at the moment) with our past selves and the decisions we took back then, it is only unfair and limits our true potential!
Think about that.

See publication

Tags: Coaching, Leadership

Thinkers360 Credentials

1 Badge

Blog

Opportunities

Contact Vaso Vardaki

Book a Meeting

Media Kit

Share Profile

Contact Info

  Profile

Vaso Vardaki


Latest Activity